Nézelődj!

rókatündér könyvbemutató és dedikálás

2018. 11. 24-én debütált a Vörös Pöttyös Klubban a Rókatündér, Róbert Katalin és Bessenyei Gábor új könyveivel együtt. A képeken is látszik, miért érdemes ilyen eseményekre járni, azon kívül, hogy rengeteg háttérinformációt megtudhat az ember: mert ilyen jól érzi magát mindenki!

Rókatündér (akkor még kicune) borítótervező pályázat

Idén 365 szuper alkotás érkezett be a megjelenő regényem borítójához, és a döntés még annál is nehezebb volt, mint tavaly. Nem hiszed? Nézd meg őket itt! Végül négy kedvencet választottam, hogy miért és melyek ezek, arról itt olvashatsz.

89. ünnepi könyvhét

2018. 06.  11-én újra Istók Annával dedikáltunk (tavaly közös könyvbemutatónk volt). Az eseményt a könyvheti esőtáncos hírében álló Rácz-Stefán Tibor dokumentálta, de a jelenléte ellenére is megúsztuk az esőt. Meleg volt, így a fagyik sem vesztek kárba. Nézz csak ide!

 25. budapesti nemzetközi könyvfesztivál

2018. 04. 22-én Fekete Judittal (Az őrület határán) közösen dedikáltunk – időnként majdnem egymás helyett is. Ha nem jutottál el hozzánk, itt láthatod, milyen jó hangulat volt. Köszönjük mindenkinek!

csillagszóró könyvkarácsony – könyvbemutató és dedikálás

Úgy adódott, hogy 2017. 12. 17-én két könyvbemutatóm is volt, az egyik az első regényemé, a másik az első antológiás megjelenésemé. Ha velem akarsz örülni nekik, nézd meg a képeimet itt!

Az igazi Macskarév 

Bár a könyvben némileg átalakult, és a valóságban nem is Erdélyben van, ez a hely ihlette Polli néni otthonát. Itt töltöttem gyerekkorom minden nyarát, és itt tanultam lovagolni, igaz, írás közben (upsz!) kiszárítottam a tavat! Nézd meg a képeket itt!

Illangók (akkor még Macskarév) borítótervező pályázat

Összesen 188 csodálatos munka készült. Aztán megváltozott a borító, a cím és a fülszöveg is, de attól még nosztalgiázni jó! Én mindegyik tervet imádtam, nézd meg őket te is, itt!